Rólunk

Bemutatkozás

Cégünk, 1990-ben alapított elődjéből a német-magyar InTech vegyesvállalatból és a 1997-ben alapított H.R. Profix társvállalataként 2009-ben alakult, bővítve az alternatív energiahasznosításhoz kapcsolódóan a rögzítési rendszerek széles skáláját nyújtsa az építőiparnak. Vállaljuk a homlokzatok rögzítésének megtervezését a legmodernebb építészeti szoftverekkel, biztosítjuk a műszaki dokumentációt, szerelési leírásokat, vállalunk továbbá a szakszerű felszerelés érdekében a helyszínen is építészeti-szerelési szaktanácsadást.  Műszaki fejlesztéseink folyamatosak, tervezői gárdánk figyelemmel kíséri az állandóan változó igényeket. Az új igények által támasztott követelményeknek megfelelő új elemek gyártmánytervei ugyancsak a gépészeti szoftverek  segítségével készülnek el. Tervezői segédlettel rendelkező gyártmány-katalógusainkkal segítséget nyújtunk az optimális építészeti kivitelezés módszerének kiválasztásában.  Gyártói tevékenységünk eurokonform az ide vonatkozó MSZ-EN szabványok alapján folyik.  Üzemünkben a rögzítő elemeket saját gyártásban készítjük el a legmodernebb hegesztő berendezéssel és félautomata feldolgozó gépekkel. Teherautóinkkal 24 órán belül ki tudjuk szolgálni vevőinket. 

Termékeink a 2000. évben kifejlesztett kőlap- és téglaburkolat rögzítő, és a 2005. évben kerámialap alumínium profilsínes, illetve 2007. évben kéregpanel alátámasztó függesztő rendszereink az ÉMI építőipari műszaki engedélyével és CE minősítésével rendelkeznek.  Gyártmányaink magyar és nemzetközi szabadalommal védettek a Magyar Szabadalmi Hivatal és az Európai Szabadalmi Hivatal által. Az ISO 9001/2000 minőség irányítási rendszer 2001. májusában került bevezetésre.  A hegesztés a WELMAT Intézet technológiai tanúsítványai alapján folyik.  Szakmai elhivatottságunk mellett rendelkezünk tervezői- és termék-felelősségbiztosítással. 

A  tetőszerkezeteken a megújuló energiát felhasználó szolár panelek sínes felrögzítése

A homlokzatokon a különféle burkoló lapok kerámia- , kéregpanel- , kőlap- , tégla- , és üvegfal rögzítő elemek 

Tervezés

 Építész tervdokumentáció alapján a homlokzati rögzítőelemeket megtervezzük és a konszignációink szerint árajánlatot készítünk, valamint cégünk tervezői a homlokzatrögzítés elveiben, kialakításban és egyedi esetek megoldásában nyújtanak szaktanácsadást a tervezőirodák részére.

Tervező kollégáink folyamatosan figyelemmel kísérik a kivitelezés szakaszait, és az építkezés helyszínén szakmai segítséget nyújtanak, illetve a felmerülő problémákat közösen megoldják  a kivitelezőkkel.

Gyártás

 A konszignációink és a megállapodás alapján 24 órán belül saját üzemünkben legyártjuk az induláshoz szükséges rögíztőelemeket, és további gyártás folyamatosan biztosítjuk az ütemezési szerződésnek megfelelően.

Forgalmazás

A raktárunkban nagy mennyiségben előregyártott alkatrészek és késztermékek állnak rendelkezésre.

Szállítás

A megrendelt és legyártott termékek szállítását vállaljuk Magyarország területén belül és kívül is egyaránt. Teherautóink rendelkezésre állnak az Önök igényeinek megfelelően, akár a folyamatos áruszállításra is.